Vintage

Styling

Appetite for Who She Do!

Via via kwam de Vintage Jazz band ‘Who She Do’ bij onze winkel terecht. Ze waren op zoek naar een aantal passende outfits voor een fotoshoot ter promotie van van hun nieuwe album ‘Appetite’.

Na een bezoek aan Bobby Pin Boutique ging de band tevreden de winkel uit met een paar mooie kledingstukken en met een aantal toffe foto’s als resultaat!

 ‘Onze band heeft met veel plezier en vooral veel inspiratie een fantastisch album opgenomen met eigen nummers en teksten’. – Mylene Hanson

De band maakt fijne nummers die geïnspireerd zijn op jaren 30 Swing, Gipsyjazz, Motown, Latin Jazz en een vleugje Flamenco en Tango. De teksten zijn zelf geschreven door de band, in dit geval frontvrouw Mylène Hanson. Ze zijn gevat en met humor doorspekt.

Eind september is het album ‘Appetite’ uitgekomen. Met hoofdingrediënten als pakkende melodieën, vette swing, sfeer, humor, melancholie en originaliteit is het een album dat je zeker een keer moet beluisteren. Als ze in de buurt staan dan kun je natuurlijk ook één van hun optredens bezoeken voor een sjansje en een dansje, de lindyhoppers hebben de band inmiddels al ontdekt.

Hou ze in de gaten, de band is zeker de moeite waard eens te beluisteren, zowel thuis of bij één van hun shows! Wij vonden het in ieder geval erg leuk dat we met onze kleding bij konden dragen aan het succes van de band en de shoot!

WhoSheDo

Mylène Hanson, zang.
Tico Pierhagen, piano.
Wouter Poot, akoestische gitaar.
Pieter Althuis, contrabas.
Jonas Linnemann, drums en percussie.
Rick Kostelijk, jazzgitaar
Gerben Klein Willink, trompet.

Bekijk hier de site en beluister hun muziek hier.

www.whoshedo.nl

_IML5408_3

 

Gerelateerde berichten