Vintage

Hoera 4 jaar!

HOE ALLES BEGON..
In augustus 2014 is Bobby Pin Boutique ‘geboren’ vanuit een passie voor vintage en het verzamelen van unieke stukken uit de jaren 30 t/m 60.  Het idee was om te starten als online winkel, maar omdat we binnen een korte tijd zoveel mooie items gevonden hadden was de keuze voor een fysieke winkel snel gemaakt, ondanks dat dit lang niet altijd even makkelijk was in het begin.

Zo hadden we een mooi pand in Rotterdam Noord waar we na 1,5 jaar ineens binnen een maand uit moesten. Uit nood zijn we toen verhuisd naar een een tweede anti kraak ruimte op Rotterdam Zuid.  Ondanks dat we hier enorm veel ruimte hadden en blij waren dat we direct door konden, paste het niet bij de sfeer en style die we graag neer wilden zetten. Toen bleek dat we ook hier na een aantal maanden alweer uit moesten omdat het pand een nieuwe bestemming kreeg, waren we klaar voor een vaste plek, een vaste locatie om Bobby Pin Boutique te kunnen laten groeien. 

DROOMLOCATIE
Die plek is een Hofboog geworden, opnieuw in Rotterdam Noord. Een unieke locatie onder de oude spoorlijn van Hofplein naar Scheveningen Den Haag. De officiële opening van deze spoorlijn was in 1909 en de bedrijfsruimtes eronder zijn rond 1903 gebouwd. Dit was en is nog steeds een perfecte locatie voor ons en inmiddels zitten we hier alweer bijna 2,5 jaar!

VIER MET ONS MEE
Inmiddels bestaan we dus alweer 4 jaar! Kom je het samen met ons vieren? We trakteren de hele maand augustus op 10% korting op je aankopen (zowel online als in de winkel). Stop je bon in de Tombola en wie weet win jij je aankoopbedrag terug in shoptegoed! Online bestellingen maken automatisch kans op deze prijs.

Shop nu direct online met 10 % korting*, gebruik hiervoor code ‘4thbirthday‘. (*geldig t/m 31 augustus)

Of kom in gezellig shoppen in onze boutique op:
Zaterdag 11 augustus van 11.00uur – 17.00uur
Zaterdag 25 augustus van 11.00uur – 17.00uur

Ons adres: Insulindestraat 46 Rotterdam & Pin Only!

Gerelateerde berichten