Vintage

Marylin Monroe is Back!

 

 

Marilyn Monroe is haar idool en tevens haar grootste inspiratie.
De reden waarom Deborah Bakker (a.k.a. Debra Monroe) een Marilyn Monroe look-a-like wilde worden? Ze tovert graag een glimlach op je gezicht en geeft mensen het ultieme fifties gevoel met haar performance. Alleen haar looks zijn niet voldoende, ook al lijken die verdacht veel op de echte Marylin. Ze volgt daarom acteer- en zang lessen om haar act te perfectioneren.

Als tiener werd Deborah er door haar oom op geattendeerd dat ze verdacht veel op Marylin Monroe leek. Ze had toen alleen nog nooit van Marylin Monroe gehoord! Verbaasd liet haar oom meteen foto’s zien van een jonge Marilyn (Norma Jeane Baker). Geïntrigeerd en nieuwsgierig begon Deborah meer en meer te lezen over het leven van Marylin.

‘A look-a-like was born’

Zo kwam ze er al snel achter dat hun jeugd erg veel overeenkomsten had en zich daarom erg verbonden voelde met Marylin. Een eerste fotosessie gaf Deborah het zelfvertrouwen om zichzelf langzaam maar zeker om te toveren tot een Nederlandse Marylin Monroe onder de naam ‘Debra Monroe’.

 

Ze is te boeken voor gelegenheden zoals (bedrijfs)feesten of bruiloften. Meer informatie kun je vinden op: https://www.debra-monroe.nl/

 

Gerelateerde berichten