Vintage

Tips & Tricks

‘The Cat Eye’ -Tutorial

Stap 1 – Reinigen!

Misschien onnodig om te melden, maar start met schoon ‘gereedschap’ en een gereinigde schone huid. Breng vervolgens een hydraterende, verzorgende (dag)crème op je gezicht aan. Een dagcrème (nachtcrème, serum, scrub & masker etc) verzorgt en beschermd en je gehydrateerde huidje vormt zo direct een perfecte basis voor je make-up. Breng vervolgens de basis van je make-up aan zoals een concealer, foundation en/of poeder.

Stap 2 – Kiezen!

Kies de gewenste vloeibare eyeliner Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, met een vilt tip, een penseel tip of bijvoorbeeld uit een potje die je aanbrengt met een losse penseel. Experimenteer en ontdek welke voor jou het fijnste werkt.

Stap 3 – Aanbrengen!

Al bekijk je 100 tutorials, uiteindelijk is het een kwestie van doen. Grote kans dat je er de eerste keer uit zal zien als een panda bij maanlicht, maar geef de moed niet op, oefening baart tenslotte kunst. Hoe fijn is het om tijd te besparen en meer tijd over te hebben voor het werkelijke ‘feestje’? In onderstaande afbeelding zie je hoe je in 6 stappen je Cat Eyliner tekent.

cat eyeliner

 

Stap 4 – ‘Hello Bombshell!’

En? Is het gelukt? Nee? Oefen gewoon nog even door, die vaste hand komt echt wel! Op youtube.com staan 1001 video tutorials om verder mee te oefenen je meer tips en trucs te geven. Voor de ladies die er na een paar pogingen al een perfecte liner op hebben zitten, have fun today sexyness!

 

 

Gerelateerde berichten