Vintage

Styling!

Let us do your shopping!

Ben je al tijden op zoek naar dat ene specifieke vintage item en kun je het maar niet vinden? Een tas in een bepaald
model, een 50s jurk in de juiste kleur & model omdat je beste vriendin gaat trouwen en verwacht dat jij als bruidsmeisje ook een vintage jurk draagt, een sieraad of een complete look jouw maat?

Neem contact met ons op, we zoeken graag met je mee!

Vraag naar de mogelijkheden en vergemakkelijk je zoektocht en bespaar jezelf een flinke lading stress, tijd en niet te vergeten geld (hoge verzendkosten, invoerrechten en tripjes naar allerlei uithoeken van het land zonder succes).

1d5925cb6ca99f8884b3da955ca3adf9Hoe werkt het?

1. Neem contact met ons op – dit kan eenvoudig via het contactformulier op onze website

2. Voorbeelden – Graag ontvangen we zoveel mogelijk voorbeelden (foto’s) en details over het item waar je naar op zoek bent. (maat, stijl, kleur, vorm etc.)

3. Budget – We spreken een maximaal budget met je af, dit is wat je maximaal aan het item wil uitgeven. Zo kunnen wij gerichter zoeken. Mocht dit budget te laag liggen voor het gewenste item dan koppelen we dit aan je terug.

4. No cure no pay – wij zoeken met je mee en nemen contact met je op als we een item vinden dat aan je omschrijving voldoet. Het is met vintage lastig in te schatten hoe snel iets gevonden wordt, soms is het zoeken naar een speld in een hooiberg. We doen natuurlijk ons uiterste best je blij te maken, hiervoor schakelen we niet alleen onze neus voor vintage, maar ook ons opgebouwde netwerk in!

5. Happy!

 

Gerelateerde berichten