F.A.Q

Heb je nog vragen?

Jazeker! Wij hebben een prachtige showroom waar je (op afspraak) kunt langskomen om te kijken, voelen en passen! Wel zo fijn als je nog twijfelt of gewoon liever eerst items in het echt bekijkt. Op de pagina ‘Shop op Afspraak’ lees je hier meer informatie over.

Ja! Wij verkopen originele vintage kleding en accessoires uit de jaren 30 tot ongeveer eind jaren 60. Het is een unieke vintage collectie die met liefde voor je is samengesteld.

Zodra je bestelling binnenkomt gaan wij ermee aan de slag. Nadat de items netjes zijn verpakt mag van ons verwachten dat je pakket binnen 1-2 werkdagen met de post mee gaat. Wij verzenden met DHL en PostNL. Als je bestelling is verzonden ontvang je automatisch een mail met de verzendgegevens zodat je de zending kunt volgen, wel zo makkelijk! Op de pagina ‘Verzenden & Retouren‘ lees je hier meer informatie over.

Omdat elk vintage kledingstuk uniek is en vaak ook geen maatlabel heeft, meten we ieder item voor je op. Zo kun je in onze webshop naast ieder kledingstuk de werkelijk (plat gemeten) maten vinden. Op de pagina ‘Kledingmaten’ lees je meer informatie over maten en hoe je jezelf kunt opmeten.

Jazeker! We zijn wekelijks wereldwijd op zoek naar nieuwe vintage pareltjes en kopen ook in van particulieren. Heb je nog een tas, jurk, sieraad of ander item uit de jaren 30 t/m 60 en draag of gebruik je het niet meer? Neem dan contact op via het contactformulier hiernaast om te kijken naar de mogelijkheden.

Op de pagina ‘Verzenden & Retouren’ staat beschreven wanneer een artikel retour gestuurd kan worden en welke voorwaarden er gelden. Tevens vind je daar het retourformulier. Toch nog een vraag? Stuur ons dan even een berichtje.

CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op.