ONS VERHAAL

Bobby Pin Boutique is geboren vanuit een passie voor mode uit de jaren 30 t/m 60. Wat begon als een hobby veranderde al snel in een uit de hand gelopen collectie waar ik samen met mijn partner een winkel mee gestart ben. We specialiseren ons in dames (gelegenheids-) kleding, accessoires, sieraden en veel meer uit de jaren 30, 40, 50 en jaren 60.  Of je nu op zoek bent naar een vintage jurk om dagelijks te dragen, sieraad, een hoed of een glamoureuze jaren 50  jurk waarmee je op een feest de show steelt, je kunt bij ons terecht!

Online Shoppen

Shop wanneer het jou uitkomt! Je items worden snel thuis bezorgd en we vullen onze webshop wekelijks aan met de mooiste vintage kleding & accessoires voor dames uit de jaren 30 t/m 60. Ben je al een tijdje op zoek naar een bepaald kledingstuk, sieraad of tas, neem dan contact met ons op en laat ons mee zoeken! Geen garanties natuurlijk, maar doordat we wereldwijd inkopen en contacten hebben, is het vaak makkelijker dat ene item te bemachtigen. Vul het contactformulier in en laat ons weten wat je zoekt

Shop op Afspraak

Naast een online winkel kun je bij ons op afspraak shoppen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een (feestelijke) jurk en je rustig op je gemak wilt rondkijken, voelen en passen. Heb je iets in onze webshop gezien maar kom je het liever eerst bekijken/passen? Ook dan ben je welkom op afspraak, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Maak hier nu eenvoudig zelf een vrijblijvende afspraak op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt of stuur een email naar info@bobbypinboutique.nl.  

Op de hoogte blijven van acties, nieuws en evenementen? Like onze facebook pagina of volg ons op instagram!

Heb je nog (andere) vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een email.

Bobby Pin Boutique Vintage
Showroom/Kantooradres:
Rodenburgstraat 59
3043 TT Rotterdam

www.bobbypinboutique.nl
info@bobbypinboutique.nl

Retouradres:
Rotterdamse Rijweg 17b
3043 BG Rotterdam

KvK-nummer: 24422487
Btw-identificatienummer: NL1542.77.447B01
INGbank: NL03 INGB 00066035 32