Vintage

Media & Press

Bobby Pin Boutique in de krant!

Maandelijks verschijnt er een krant voor de Rotterdamse wijken Liskwartier & Bergpolder. Naast nieuws uit de wijk wordt er in elke oplage ook een ondernemer in beeld gebracht en in de krant van april is de keuze op onze winkel gevallen!

Wij zijn hiervoor geïnterviewd door Joke Verkerk en samen met een paar mooie foto’s siert het artikel de achterkant van de krant. In het artikel kan je lezen waar we ons mee bezig houden en hoe de winkel tot stand is gekomen.

De oplage heeft onze winkel erg goed onder de aandacht gebracht bij de bewoners in de wijk en veel mensen kwamen even langs voor een kijkje en een leuk gesprek over ondernemen in de wijk.

Sommige hadden zelfs nog wat leuks liggen uit de tijd welke zij aan ons schonken! Zoals een origineel maandblad voor de schoenindustrie uit februari 1953 met de laatste nieuwtjes op schoengebied uit die tijd.

We willen de wijkkrant hierbij bedanken voor de mogelijkheid om Bobby Pin Boutique voor te stellen aan Bergpolder en Liskwartier! Wil je de hele wijkkrant lezen, klik dan op onderstaande link voor een digitale versie. Ons artikel staat op pagina 20.

http://www.bergpolder-liskwartier.nl/?file=58187Wijkkrant interview Bobby Pin Boutique

Ook benieuwd geworden naar onze winkel?

Kom een keer kijken in onze mooie pand aan de historische Rodenrijselaan 41c in het gezellige Liskwartier in Rotterdam!

Gerelateerde berichten